„Kėdes į lauką“ išvyka „Pasvalys: tarp smegduobių ir žvaigždynų“

Trys žmonės sėdi prie stalo Pasvalio viešojoje bibliotekoje

Rugpjūčio 18 d. 11–15 val. vyks 7-oji stovyklos „Kėdes į lauką“ diena – „Pasvalys: tarp smegduobių ir žvaigždynų“. Ką aplankysime? Šįkart – kolegas iš Pasvalio, kurių AJE „Mono ir stereo“ išsiplėtė ir pavirto į modernų „Atvirą jaunimo centrą“. 

Iš kolegų išgirsime apie žvaigždynus ir patys tapsime „žvaigždėmis“ išbandydami naują garso įrašų bei fotografijos studiją.

Užsukę į Pasvalio smegduobių parką tikrinsime, ar žemė stipriai laikosi mums po kojomis. Jei žemė vis dėlto neslys iš po kojų – įsirengsime pikniką ir medituodami (su lašeliu baimės) papietausime. Meditaciją užbaigs poezijos terapija.

Tarp smegduobių ir žvaigždynų ruošiamės kelionei!

Renkamės bibliotekoje (AJE), išvykstame 11 val. Nevėluokite, traukinys miegančių nelaukia.

P.S. piknikas „suneštinis“, kiekvienas įsidėkite tai, ką mėgstate.

Būtina registracija!

_______________________________

„Kėdes į lauką“ – tradicija tapusi kūrybiškumo ir biblioterapijos vasaros stovykla, skirta 14-29 m. jaunimui. Net 12 dienų trunkantis užsiėmimų ciklas skatins pažinti meno terapiją, lavinti kūrybiškumą, susirasti draugų ir įgyti įgūdžių meninėse veiklose.

Nepilnamečiams vykstant į keliones ir dalyvaujant stovyklos veiklose reikalingas rašytinis tėvų sutikimas, kurio formą rasite nuorodoje: https://www.pavb.lt/wp-content/uploads/2021/08/Tevu-sutikimas-del-isvykos-i-Pasvali.docx

Visos veiklos yra nemokamos. Užkandžiais ir gėrimais pasirūpinkite patys.

Projektą organizuoja Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka.

Bibliotekos-logotipas-tamsiai-pilkas-png

Projektą remia Panevėžio miesto savivaldybė.

Panevezio-miesto-savivaldybe

Renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.