Svarbiausių EBSCO duomenų bazių „Academic Search Ultimate” ir „Business Source Ultimate” testavimas

Academic search

Iki rugsėjo 30 d. kviečiame testuoti „Academic Search Ultimate” ir „Business Source Ultimate” EBSCO Publishing platformoje.

Testuojamos duomenų bazės yra aukštesnės prenumeruojamų duomenų bazių versijos. Bendra „Ultimate“ versijų kūrimo idėja yra suteikti prieigą prie daugiau aktyvių, viso teksto recenzuojamų žurnalų, ir daugiau tarptautinio turinio viso teksto žurnalų iš Europos, Azijos, Afrikos, Okeanijos ir Lotynų Amerikos.

Academic Search Ultimate“ yra daugiadisciplininė akademinė duomenų bazė, siūlanti tyrėjams ir studentams didelę viso teksto žurnalų kolekciją zoologijos, antropologijos, astronomijos, biologijos, chemijos, inžinerijos, etninių ir daugiakultūrinių tyrimų, bendrųjų mokslų, geografijos, geologijos, teisės, matematikos, muzikos, farmacijos mokslų, fizikos, psichologijos, religijos ir filosofijos, technologijų, veterinarijos mokslų, moterų studijų ir daugelio kitų.
„Academic Search Ultimate“ versijoje yra 1336 papildomų viso teksto žurnalų, lyginant su „Academic Search Complete”.

Business Source Ultimate“ suteikia studentams ir tyrėjams platesnę ir globalią verslo tyrimų perspektyvą, padedančią sekti verslo tendencijas ir temas visame pasaulyje, prieigą prie tūkstančių viso teksto žurnalų iš Europos, Azijos, Okeanijos ir Lotynų Amerikos.
„Business Source Ultimate“ suteikia prieigą pre viso teksto, neatviros prieigos papildomų 829 žurnalų, palyginti su „Business Source Complete“ versija.

Jei esate prisijungę prie EBSCO Publishing duomenų bazės, savo paskyrose matysite ir šias dvi testuojamas duomenų bazes.

Nutolusiems vartotojams yra suteikiami slaptažodžiai: kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.
Prisijungimas nutolusiems vartotojams yra čia.