Švelnėjant karantinui – vėl skaičiuojami delspinigiai

Vaizdas be pavadinimo

Karantino metu nebuvo renkami delspinigiai už vėluojamas grąžinti knygas. Informuojame, kad nuo birželio 1 d., švelnėjant karantino ribojimams, delspinigiai vėl pradedami skaičiuoti – suskubkite grąžinti knygas, jei baigėsi jų naudojimo laikas.

Primename, kad švelnėjant karantinui lankytojams atvertos visos skaityklos Centriniuose rūmuose ir Juozo Miltinio palikimo studijų centras. Abonemente ir Vaikų literatūros skyriuje, kontroliuojant lankytojų srautus, leidžiama laisvai rinktis knygas.

Biblioteka vėl kviečia į mokymus su lankytojais, į renginius su žiūrovais. Šios veiklos vyks pagal Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos keliamus saugumo reikalavimus, užpildant ne daugiau kaip 50 proc. visų sėdimųjų vietų. Daugiau apie kultūros renginių lankymą skaitykite šioje nuorodoje.

Atnaujinama ir edukacijų veikla bibliotekoje. Edukacijas gali vesti tik galimybių pasą turintys arba neigiamą koronaviruso testo atsakymą užsiėmimo dieną gavę darbuotojai. Lankytojams ir toliau privalu dėvėti kaukes uždarose erdvėse nepriklausomai nuo to, ar jie turi galimybių pasą, ar ne.

Informaciją apie renginius ir mokymus sekite naujienų sraute bei renginių kalendoriuje!

Iki susitikimo!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *