Knygos „Kovido frontas“ pristatymas

Knygos Kovido frontas viršelis
Data:2021-06-25
Laikas:16:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Birželio 25 d. 16 val. bibliotekoje vyks knygos „Kovido frontas“ sutiktuvės. Renginyje sveikinimo žodį tars Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Dalyvaus knygos autoriai Paulius Saudargas ir Goda Krukauskienė, bus rodomas trumpametražis dokumentinis filmas tuo pačiu pavadinimu.

COVID-19 pandemija sukrėtė visą pasaulį, tačiau tikrąjį jos veidą geriausiai pažino tie, kurie stojo į kovą su visuotiniu virusu, kad išsaugotų kitų gyvybes. „Kovido frontas“ – tai kovos su pandemija kronika, papasakota priešakinėse linijose stovėjusių medikų ir savanorių lūpomis. Tai knyga apie ryžtą, atkaklumą, savanorystę ir atradimus pasaulinės grėsmės akivaizdoje.

Išgirskite ir pamatykite autentiškas akistatos su pandemija istorijas!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Vienas komentaras „Knygos „Kovido frontas“ pristatymas

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *