Ignalinos bibliotekos projektas „Menų dūzgės kūrybingai vaikystei-2“ Anykščiuose

ignalinos-projektas

Saulėtą birželio 8-osios rytmetį, po ilgų karantino ribojimų, prie Anykščių L. ir S. Didžiulių viešosios bibliotekos esantis Vyskupo skveras prisipildė džiugaus vaikų šurmulio. Ignalinos rajono savivaldybės viešosios bibliotekos projektas „Menų dūzgės kūrybingai vaikystei-2“ anykštėnams dovanojo VšĮ Alytaus lėlių teatro „Aitvaras“ programą pagal Loretos Kavolės knygą „Pašėlusiai keista kelionė“.

Visi turime vienokų ar kitokių baimių: vienus gąsdina vorai, gyvatės, kitus neramina tamsos pojūtis, aukščio baimė. Kelionės pradžioje teatro aktorė ir šaunusis Rolas vaikams padalino vėliavėles su jų įvardintomis baimėmis. Mojuodami vėliavėlėmis keliauninkai leidosi į kupiną netikėtų nuotykių, atradimų kelionę, kurioje mokėsi pažinti savo baimes, jas įveikti, o įveikus – susidraugauti.

Pašėlusi kelionė neprailgo, o visos baimės spruko į šalį, nors siautė stiprus vėjas, kilo tirštas rūkas ir netikėtai iššliaužė gyvatė Zeze, kuri pasirodė esanti…labai mandagi ir nebaisi.

Dėkojame Ignalinos rajono savivaldybės viešajai bibliotekai už nuoširdų bendradarbiavimą, šiltą draugystę ir anykštėnams padovanotą smagią gerų emocijų šventę! 

Truputis vaizdų iš „kelionės“ 

Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešosios bibliotekos informacija

logo