Paskaita „Grimas: ne(į)tikėtina veido tapyba“

Grimo mokymai
Data:2021-05-25
Laikas:16:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Kviečiame į III-ąją Atviros jaunimo erdvės bibliotekoje organizuojamų renginių ciklo „Veidrodėli, veidrodėli…“ dalį. Renginio metu kalbėsimės apie grimą.

Grimas – tai žodis dažnai girdimas kino ir teatro persirengimo kambariuose. Veido tapyba nuo senų laikų yra neatsiejama kultūros ir saviraiškos dalis. Praeitame užsiėmime mokėmės, kaip nenusipiešti kaukės ant savo veido, o šiame mokysimės, kaip tai padaryti tinkamai ir sukurti pačią įsimintiniausią kaukę vakarėlio metu.

Dalyviai sužinos apie veido tapybos istoriją ir jos panaudojimo galimybes šiuolaikiniame pasaulyje. Renginį ves Daiva Žilienė – vizažistė, Panevėžio Kolegijos vizažo dėstytoja, grožio salono „Orseidė“ vadovė, grožio srityje dirbanti jau 7 metus. Štai ką Daiva sako apie save: „Labai mėgstu daryti kūrybiškus makiažus ir grimus su specialiaisiais efektais. Laisvalaikiu tapau paveikslus.“

Renginio partneris – Panevėžio kolegija.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.