Rokiškio rajono savivaldybės Juozo Keliuočio viešoji biblioteka pradeda vykdyti tarptautinį projektą

rokiškis projektas

Startavo pirmieji Rokiškio rajono savivaldybės J. Keliuočio viešosios bibliotekos projekto „Šeimų stiprinimas, bendradarbiaujant bibliotekoms, kaip indėlis į socialinį ir ekonominį augimą Ludzos savivaldybėje, Rokiškio rajone ir Jēkabpilio mieste“, LLI-422 (HOME) šeimoms skirti užsiėmimai “FAMILY TIME“. Vasario mėnesį virtualiai, per Zoom programą, bibliotekos darbuotojos pakvietė šeimas dalyvauti literatūrinėje popietėje „Aš, tėtis ir mama – skaitanti šeima” ir susitikime su psichologe, kuri šeimoms vedė įdomią paskaitą-diskusiją apie neišnaudotas, tėvų, vaikų galimybes bei santykių stiprinimą.

Bibliotekos vykdomo projekto LLI-422 HOME dėka šeimoms su vaikais ar be jų bus organizuojami pramogų kupini edukaciniai-kūrybiniai užsiėmimai, seminarai, išvykos, susitikimai su rašytojais, sveikatos specialistas, karjeros konsultantais, verslininkais ir t. t. Šeimos ir jų nariai turės galimybę ne tik daug sužinoti, išmokti bet taip pat smagiai ir turiningai praleisti laisvalaikį. Šeimas kviečiame sekti mūsų naujienas ir aktyviai dalyvauti veiklose!

Visas projekto biudžetas – 229 448,01 Eur. Iš jų – bendrasis Europos regioninės plėtros fondo finansavimas – 195 030,79 Eur. 2014–2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programa siekia prisidėti prie darnaus programos teritorijos vystymosi padėdama jai tapti patrauklia ir konkurencinga vieta gyventi, dirbti ir apsilankyti. Už šios informacijos turinį atsako Rokiškio rajono savivaldybės J. Keliuočio viešoji biblioteka. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad ji atspindi Europos Sąjungos nuomonę @LatviaLithuaniaProgramme.

Plačiau apie projektą skaitykite čia.
Informacija apie programą: www.latlit.eu ir www.europa.eu
Projektą finansuoja Europos Sąjunga.

Rokiškio rajono savivaldybės Juozo Keliuočio viešosios bibliotekos informacija