Naxos Music Library – ir pramogai, ir mokslui

lyrics

Duomenų bazėje rasite nepaprastą stilių, skonių ir muzikinių kalbų įvairovę – ne tik klasikinio pasaulio, bet ir džiazo, bliuzo, roko ir pop garso įrašų, garsinių knygų, kino filmų muzikos, muzikos vaikams, operos libretų, paskaitų apie klasikinės muzikos istoriją.

„Naxos Music Library” taip pat yra ir mokymosi šaltinis: nuo Baroko epochos su jai priklausančiais kompozitoriais ir muzikos kūrinių pavyzdžiais iki ekskursijų po dvidešimtojo amžiaus muzikos lobynus.

Skiltyje Darbų analizė didžiausią dėmesys skiriamas pagrindiniams klasikiniams kūriniams, jų analizėms, kurias pateikė Jungtinės Karalystės muzikos ekspertai. Jos skirtos ne tik studijuojantiems muziką, bet ir tiems, kurie nori giliau tyrinėti kūrinį, o nuorodos į atskirus kūrinius leidžia geriau suprasti ir įvertinti.

Skiltis Klausyk! – pagalba tiems, kurie mokosi fonetinio suvokimo įgūdžių. Atliekami pratimai yra suskirstyti pagal sudėtingumą, pradedant paprastu atskirų muzikinių elementų atpažinimo lygiu, baigiant sudėtingesniu, siekiant išsiaiškinti, kuriame muzikos istorijos laikotarpyje kompozicija galėjo būti parašyta.

Muzikologijos skiltyje  nagrinėjamos muzikos industrijos tendencijos, vykstantys technologiniai pokyčiai muzikoje, pateikiamos įvairios muzikos kritikų bei kompozitorių nuomonės skirtingais klausimais.

Jums tereikia tik prisijungti, slaptažodžiai suteikiami ir nutolusiems
vartotojams. Kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt dėl prisijungimo.
Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį.
Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.