Susitikimai virtualioje erdvėje

Pasvalio atviras jaunimo centras

Nuo 2020 m. lapkričio Lietuvoje įsigaliojęs karantinas nesustabdė Pasvalio atviras jaunimo centro bendravimo su partneriais ir lankytojais – jis persikėlė į virtualią erdvę.  Centro darbuotojai per Zoom platformą rengė ir dalyvavo įvairiuose susitikimuose.  

2021 m. sausio 21 d. Pasvalio atviras jaunimo centras pakvietė savo lankytojus ir draugus dalyvauti linksmoje Zoom popietėje, skirtoje pristatyti turiningoms laisvalaikio  veikloms per karantiną. Popietėje taip pat dalyvavo Pasvalio rajono Švietimo pagalbos tarnybos specialistė Živilė Vaidžiūnienė. 2021 m. vasario 5 d. centro darbuotojai Zoom platformoje susitiko ir susipažino su Pasvalio rajono savivaldybės administracijos vyriausiaja specialiste  Gintare Meškiene, kuri 2021 metų pradžioje paskirta eiti jaunimo reikalų koordinatorės pareigas.

Vyko virtualūs susitikimai, skirti populiarinti savanorystei. 2020 m. lapkričio 17 d. centro darbuotojai Zoom platforomoje susitiko su Biržų ir Pasvalio jaunimu, aptarė savanorystės veiklas ir galimybę savanoriauti Pasvalyje ir Biržuose. Į pokalbį visus sukvietė Pasvalio Užimtumo Tarnybos specialistė Gintarė Gikienė. 2020 m. gruodžio 16 d. vyko  nuotolinė Zoom diskusija „Kava su savanoriu…Atviros erdvės savanorystei“. Diskusiją organizavo Pasvalio vaikų dienos centro „Visada kartu“ vadovė Gražina Sakalauskienė, dalyvius konsultavo psichologė lektorė Aurelija Lingienė. O 2021 m. vasario 3 d. centro darbuotojai susitiko su kolegomis iš Panevėžio atviros jaunimo erdvės ir drauge aptarė bendras savanorystės veiklas bei galimybę bendradarbiauti per karantiną.

Centro darbuotojai taip pat dalyvauja virtualiuose susitikimuose, skirtuose Lietuvoje veikiančių jaunimo organizacijų veikloms pristatyti, galimybėms bendradarbiauti. Tokius susitikimus rengia centro partneriai iš „Eurodesk Lietuva“ organizacijos, Jaunimo reikalų departamento prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Juose dalijamasi naujausia informacija, užmezgami ryšiai, planuojamos būsimos veiklos.

Kviečiame sekti naujienas Pasvalio atviro jaunimo centro Facebook, kad sužinotumėte apie būsimus naujus susitikimus. Norėdami gauti papildomos informacijos ar pasiūlyti savo rengiamą susitikimą kreipkitės į mus per Facebook, e. paštu akvile.angeliene@psvb.lt, Tel. 8 451 34 334, mob. tel. 8 659 06 077. 

Pasvalio Mariaus Katiliškio viešosios bibliotekos informacija