Panevėžio regiono savivaldybių viešosios bibliotekos kviečia dalyvauti nuotoliniuose renginiuose, akcijose ir rubrikose

knygos

Panevėžio regiono savivaldybių viešosiose bibliotekose šiuo metu gausu nuotolinių renginių, akcijų ir rubrikų. Kviečiame atrasti kas aktualu jums!

Stebėkite akcijos „Metų knygos rinkimai“ virtualius pristatymus Ignalinos ir Molėtų rajono savivaldybės viešosiose bibliotekose:

  • Knygų vaikams penketuką pristato rašytoja, žurnalistė Gintarė Adomaitytė. Pristatymą rasite čia.
  •  Poezijos, suaugusių ir vaikų knygų pristatymai.
  • Skaitomiausios knygos Ignalinos viešojoje bibliotekoje.

Utenos A. ir M. Miškinių viešoji biblioteka kviečia skaitytojus kartą į savaitę sužaisti žaidimą ir iš knygos viršelio bei užuominos atspėti knygos pavadinimą. Žaidimas vyksta bibliotekos Facebook puslapyje.


Anykščių rajono savivaldybės Liudvikos ir Stanislovo Didžiulių viešoji biblioteka kviečia kraštotyros informacijos ieškotojus naudotis nuo 1958 m. kaupiamu Anykščių krašto dokumentų fondu, kuriame saugomi ir rankraštiniai dokumentai, liudijantys XX a. antrojoje pusėje ir XXI a. pradžioje užfiksuotas Anykščių krašto žmonių veiklas:


Pasvalio Mariaus Katiliškio viešoji biblioteka kviečia domėtis rubrikomis ir susipažinti su virtualiu Mariaus Katiliškio atminimo kambariu:

  • „2020 metų Bibliotekos premijos laureatų kūryba“. Rubrika bibliotekos Facebook.
  • „Informuojame apie naujausias kraštiečių publikacijas“. Rubrika bibliotekos Facebook.
  • Mariaus Katiliškio atminimo kambarys internete. Rašytojo biografija, kūryba, atminties išsaugojimo ir įprasminimo erdvė .

Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka kviečia susipažinti su vertingais Zarasų kraštui rašytiniais šaltiniais.


Buvęs Biržų pašto pastatas, dar vadinamas Jansonų rūmais, Biržų rajono savivaldybės tarybos sprendimu yra perduotas Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešajai bibliotekai. Kviečiame pamatyti atnaujintų patalpų virtualią vizualizaciją.


Daugiau naujienų apie Panevėžio regiono bibliotekas skaitykite čia.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *