EBSCO seminarai internete

Vaizdas be pavadinimo
Data:2021-02-25
Laikas:13:30

EBSCOhost duomenų bazė kviečia prisijungti prie virtualių mokymų. Duomenų bazėje galite rasti visateksčių mokslo ir populiariųjų žurnalų medicinos, verslo, ekonomikos klausimais, laikraščių, žinynų anglų kalba, duomenų apie verslo kompanijas, fotografijų, žemėlapių, vėliavų. Duomenų bazė yra reguliariai atnaujinama.

Mokymai vyks anglų kalba, būtina išankstinė registracija.

EBSCOhost platforma pradedantiesiems
Data: vasario 9 d.
Laikas: 15 val.
REGISTRUOTIS

Sesijos metu apžvelgsime „EBSCOhost“ platformos funkcijas. Pateiksime pagrindinės ir išplėstinės paieškos ekrano paieškos pavyzdžius. Po užsiėmimo dalyviai žinos, kaip prisijungti prie platformos, kokius išteklius ten rasti, kaip atlikti paiešką, kaip apriboti ir išplėsti rezultatus, kaip skaityti ir atsisiųsti straipsnius.


EBSCOhost įrankiai, naudingi rašant darbą
Data: vasario 12 d.
Laikas: 11.30 val.
REGISTRUOTIS

Mokymai, skirti studentams, besirengiantiems rašyti magistro darbą. Šios praktinės sesijos metu parodysime, kaip efektyviai naudotis EBSCOhost platformoje esančiomis funkcijomis, tokiomis kaip: straipsnių išsaugojimas debesyje „Google“ diske, straipsnio citavimas, paieškos istorijos išsaugojimas, asmeninės „My EBSCOhost“ paskyros sukūrimas ir naudojimas, rezultatų išsaugojimas aplanke, bibliografinių duomenų eksportavimas į tokias programas kaip „Zotero“, „Mendeley“, „EndNote“.


Kaip naudotis EBSCOhost platforma, norint pagerinti užsienio kalbų įgūdžius?
Data: vasario 25 d.
Laikas: 13.30 val.
REGISTRUOTIS

EBSCOhost platformoje rasite daugybę publikacijų, pateikiamų įvairiomis populiariomis kalbomis, įskaitant anglų, vokiečių, rusų, portugalų ir prancūzų kalbas, pavyzdžių. Dėl turimų galimybių atsisiųsti straipsnius, klausytis ar versti medžiagą galite pagerinti užsienio kalbos įgūdžius ir žinias. Šios sesijos metu apžvelgsime įdomias platformos funkcijas, kurios leidžia geriau susipažinti su kalba ir išplėsti savo žodyną.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.