Duomenų bazės – mokymuisi, darbui, laisvalaikiui

Vaizdas be pavadinimo

Ieškantiems informacijos moksliniam darbui, besidomintiems naujausiomis publikacijomis, išrankiems melomanams, ieškantiems LR teisės aktų ar tiesiog norintiems rasti knygų mokslams ir laisvalaikiui, siūlome daugybę elektroninių išteklių, kuriais galite naudotis ir namuose.

Biblioteka prenumeruoja pasaulyje garsias, itin išsamias duomenų bazes: EBSCOEmeraldNaxos Music LibraryTaylor & Francis. Taip pat siūlome internetinę biblioteką Vyturys, Lietuvos teisės aktų ir teismų praktikos dokumentų paieškos sistemą Infolex, naujieną – didžiausią Baltijos šalių naujienų agentūrą, teikiančią svarbiausias politikos, verslo, kultūros ir kitų sričių naujienas iš Lietuvos ir pasaulio – BNS.

Prie EBSCO, Naxos Music Library duomenų bazių ir internetinės bibliotekos Vyturys suteikiama prieiga nuotoliniams vartotojams. Jeigu norite individualios konsultacijos ar pagalbos paieškose, kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt.

Jeigu domina Infolex konkretūs teisės aktai, teismų praktika, paieška BNS, užklausas rašykite el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt. Po karantino naudotis šiomis duomenų bazėmis pakviesime į biblioteką.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *