Nauja programėlė „Biblioteka arčiau tavęs“ – jau greitai

Vaizdas be pavadinimo

Vertini kokybišką informaciją? Mėgsti žaisti žaidimus, spręsti testus? O gal tave domina interaktyvios pramogos bibliotekose? Jei taip, turime TAU gerą žinią!

Parsisiuntus programėlę, greitai ir lengvai rasi ieškomą straipsnį bibliotekų prenumeruojamose duomenų bazėse, skaitysi elektronines knygas, mokslo žurnalus.

Tapsi Panevėžio krašto ekspertu. Virtualiai pakeliausi po Panevėžio ir Utenos kraštą, susipažinsi su naujausiais kraštotyros straipsniais, apžiūrėsi virtualias parodas ir atrasi daug kitų naudingų nuorodų.

Keliaudamas edukacijų žemėlapiu, sudalyvausi visų regiono bibliotekų edukacinėse programose ir pirmas sužinosi apie naujas laisvalaikio galimybes.

Mokytojai, sukluskite! Programėlėje rasite ir į Kultūros paso programą įtrauktas Panevėžio ir Utenos bibliotekų edukacines programas.

Viskas ir dar daugiau tavęs lauks naujoje programėlėje.

Jau labai greitai paleisime naują bibliotekos programėlę, kur vienoje vietoje atrasi visą naudingą informaciją apie Panevėžio ir Utenos regiono bibliotekų paslaugas. Įvesk savo el. paštą ir būk pirmas, kuriam pranešime apie galimybę nemokamai parsisiųsti programėlę iš „Google Play“ ir „Apple Store“ parduotuvių!

    Projektą „Biblioteka arčiau tavęs“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba.

    Lietuvos Respublikos Kultūros taryba

    7 komentarai įraše „Nauja programėlė „Biblioteka arčiau tavęs“ – jau greitai

      1. Jau atliekami paskutiniai darbai, programėlė bus paleista labai greitai 😉

    1. Puiku, labai laukiu. Pasiilgau intelektualios informacijos, žinių, peno širdžiai ir sielai, pagarbiai,

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *