Muzikos kūrimo pagrindai su programa „Ableton“

Goda Sasnauskaitė
Data:2020-12-18
Laikas:15:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Šių dirbtuvių metu mokysimės „Ableton“ pagrindų: kaip naudotis instrumentų biblioteka, kaip sukurti MIDI garso takelį, ritmo sekciją, kaip įrašyti audio takelį ir jį apdoroti efektų pagalba. Kaip susidėti savo kūrinį dalimis ir naudotis „Live“ režimu, kuris skirtas kūrinio atlikimui gyvai bei improvizacijoms. Kaip derinti instrumentus tarpusavyje, kaip apdoroti garsų ruošinius (samplus) ir juos susikelti į temperuotą klaviatūrą bei kt.

BŪTINA REGISTRACIJA

Dirbtuvės vyks „Zoom“ platformoje, informaciją, kaip prisijungti, atsiųsime jūsų pateiktu paštu likus valandai iki renginio.

DĖMESIO. Projekto „Naujųjų medijų laboratorija 2020“ mokymai skirti Panevėžio mieste gyvenantiems, ekonomiškai neaktyviems (bedarbiai, moksleiviai, nedirbantys pagal ilgalaikio, trumpalaikio darbo sutartis) 14–29 metų jaunuoliams.

Dirbtuves ves Goda Sasnauskaitė (Godo Yorke), dainininkė, dainų autorė, pagalbinė grupės „Golden Parazyth“ vokalistė. Goda turi 20 metų sceninės patirties ir 10 metų kuria dainas. Pati naudojasi „Ableton“ muzikos kūrimo programa įrašinėdama savo kūrinius. Dabar Goda didžiąją dalį laiko skiria savo debiutiniam albumui „In Silence, In Sirens“, kurį prodiusuoja kartu su kompozitoriumi Aurimu Vilkišiumi.