Nuostabios knygos vaikams „Marmiai ir džiaugsmo fabrikėlis“ pristatymas

Vaizdas be pavadinimo
Data:2020-09-18
Laikas:10:30
Vieta:Menų skaitykla
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Susitikimo Bitės bibliotekoje metu knygos „Marmiai ir džiaugsmo fabrikėlis“, kuri sužavės visą šeimą, autoriai Indrė Pavilonytė ir Martynas Pavilonis daugiau papasakos apie marmius, Martvudo girią ir nepaprastą džiaugsmo fabrikėlį. Kartu sužinosime, kuo jis toks ypatingas marmiams ir kur kiekvienas mūsų jį gali rasti.

Kūrybinių dirbtuvių metu vaikai galės susikurti savo asmeninius džiaugsmo fabrikėlius. Kirpsime, lankstysime, spalvinsime ir džiaugsimės jų įvairove.

Iš Panevėžio kilusių dvynių Indrės Pavilonytės ir Martyno Pavilonio knyga „Marmiai ir džiaugsmo fabrikėlis“ – įkvepianti istorija visai šeimai apie džiaugsmo ir laimės paieškas, tikrajį gerumą ir pasirinkimo svarbą.

Duetas vaikų literatūros pasaulyje debiutavo 2017 m. ir savo sąskaitoje jau turi tris knygas vaikams. Šį rudenį pasirodys ketvirtas bendras jų kūrinys – tai bus jau trečioji vis sparčiau vaikų numylėtiniais tampančių marmių istorija. „Marmiai“ – išskirtinė knygų serija vaikams apie būtį.

M. Pavilonis už iliustracijas knygai „Marmiai. Olis ir dažų kibirėlis“ pelnė prizą kasmetiniuose Jungtinės Karalystės knygų iliustruotojų apdovanojimuose „The Cheltenham Illustration Awards 2019“. O prestižinis užsienio dizaino leidinys „Lürzer’s Archive“ M. Pavilonį du metus iš eilės  atrinko į geriausių pasaulio iliustratorių sąrašą.

Kviečiame leistis į jaudinančius atradimus kartu su paslaptingaisiais Martvudo girios gyventojais marmiais!


Projektą „Maža žemėlapyje, didi pasaulyje 2“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Panevėžio miesto savivaldybė.

Lietuvos Respublikos Kultūros taryba Panevezio-miesto-savivaldybe

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *