Biblioteka dalyvauja Panevėžio miesto gimtadienyje

Užrašas Panevėžio gimtadienis
Data:2020-09-05
Laikas:14:00

Miestas prie upės švenčia! Tokiu šūkiu sutinkama Aukštaitijos sostinės 517-ojo gimtadienio šventė. Rugsėjo 4–6 dienomis įvairiose miesto erdvėse numatoma išskirtinė renginių programa, kurios dalimi tapo ir Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Atvira jaunimo erdvė.

Rugsėjo 5 d. (šeštadienį) Kultūros ir poilsio parke, Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės erdvėje vyks šios veiklos:

  • Piešimo smėliu užsiėmimai ir kitos įdomybės „ZEN ZONOJE“; Kviečiame pajausti ZEN ramybę ir išlaisvinti savo kūrybiškumą;
  • Biblioterapijos užsiėmimai; Kviečiame sužinoti, kaip knygose galima atrasti atsakymus į pačius sudėtingiausius klausimus.

Džiaugiamės galėdami augti kartu su Panevėžiu ir kviečiame šia ypatinga švente mėgautis kartu su mumis!

Panevėžio miesto gimtadienio programą ir šventės žemėlapį rasite čia.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.