Konkursas „Mano seneliai – influenceriai“

Konkursas „Mano seneliai – influenceriai“
Prisijungusi Lietuva konkurso „Mano seneliai – influenceriai“ iliustracija

Prisijungusi Lietuva organizuoja konkursą „Mano seneliai – influenceriai“,  skirtą jaunimui, kuris gali paskatinti vyresnio amžiaus žmones aktyviai įsitraukti į virtualų socialinį gyvenimą: naudotis skaitmeninėmis technologijomis ir internetu.

Norintiems dalyvauti konkurse jaunuoliams reikia sukurti „Instagram“ paskyrą savo močiutei, seneliui ar kitam vyresnio amžiaus žmogui, aktyviai kelti nuotraukas, vaizdo įrašus, istorijas, dalintis įspūdžiais, kaip sekasi kartu pažinti išmaniąsias technologijas. Tokiu būdu suteikiama galimybė tapti influenceriu – nuomonės formuotoju.

Visos dalyvavimo sąlygos čia.

E.skautais gali tapti 14 – 29 metų jaunuoliai, išmanantys kasdienines technologijas ir norintys to pamokyti vyresnio amžiaus žmones.  E. skautų iniciatyvos padeda susipažinti su išmaniojo telefono, planšetės, kompiuterio, interneto pagrindinėmis funkcijomis, galimybėmis. Ši akcija skatina ne tik žinių ir įgūdžių dalijimąsi, bet ir glaudesnį bendravimą tarp kartų, o prisijungusieji prie skautų tinklo gali gauti puikių prizų.

Pavyzdį skuba rodyti į konkursą įsitraukę radijo laidų vedėja Simona Bandita ir humoristas Mantas Bartuševičius:
www.instagram.com/vida_the_mociute/ www.instagram.com/tetukas.vincas/