Panevėžys Collective iliustracijų parodos atidarymas

@joshephi iliustracija
@joshephi iliustracija
Data:2020-02-26
Laikas:17:30
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame į Panevėžys Collective iliustracijų parodos atidarymą.

Autoriai:

Ieva Repečkaitė (IG: @arglebargleart);

Amanda Motekaitytė (IG: @ammymortem);

Nive Joshephi (IG: @joshephi);

Arvydas Gudas (IG: @arvydas.gudas).

Ekspozicijoje kūriniai, kuriais jaunieji menininkai transliuoja konceptualią žinutę: juodą humorą, sarkastiškas figūras. Per šiuos elementus atsiskleidžia netikėtas akiplėšiškumas arba noras pažinti ir tikrinti ne tik savo, bet ir kitų teigtas, mokytas moralės normas. Tai maištingos sielos drąsus bandymas nusistovėjusias dogmas išjuokti arba paklausti dar kartą, ką tai reiškia?

Neprarandant žingeidumo, visada galima kritiškai žvelgti į supančius reiškinius, kaip į bendravimą ir juose slypinčius simbolius. Iš pirmo žvilgsnio šokiruojantys arba stebinantys, tačiau plastiškai plokštumoje įprasminti grafikos darbai. Nežinia vilioja.

Panevėžys Collective yra kolektyvas, kuris nori suvienyti visus vietinius Panevėžio miesto ir rajono kūrybiškus žmones. Ši iniciatyva suteikia galimybę publikuojant kūrybą vienytis, kurti kartu, palaikyti ir sužinoti apie greta esančius.

Daugiau: https://youtu.be/IhnlgZ0HEvE

IG: @alkani_ikvepimui

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.