Savanorystės Indijoje pristatymas

Indija
Monikos Banelytės nuotrauka
Data:2020-02-12
Laikas:17:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame į Monikos Banelytės savanorystės Indijoje pristatymą.

Pristatymo metu savo patirtimi dalinsis GLEN tarptautinės mokymų ir stažuočių programos dalyvė Monika. Ji 3 mėnesius savanoriavo projekte „Moterų įgalinimas pasitelkiant informatiką ir socialinius įgūdžius“ (angl. „Empowering women through computer science and soft skills“). Kartu su kolege iš Vokietijos Don Bosco IT koledže vedė paskaitas internetinės rinkodaros, Facebook komunikacijos ir reklamos, grafinio dizaino pradmenų, dalykinės anglų kalbos, moteriškumo, feminizmo temomis.

Monika trumpai pristatys savanorystę ir GLEN programą, pasidalins savo įspūdžiais ir pamokomis.
„Taip pat pakalbėsime apie edukaciją, kultūrą, tradicijas… ir kiek dar spėsim apie gyvenimą“ – šypsosi pranešėja.

Kviečiame visus paklausyti, padiskutuoti, pasikalbėti. Jūsų lauks ne tik istorijos, fotografijos, bet ir tradiciniai indiški ladu saldumynai su chai arbata.

Šis pristatymas priklauso renginių ciklui „Pokalbiai prie arbatos”. Tai – ES finansuojamo EU Aid Volunteers projekto „Volunteering for humanity” dalis.
Bendraorganizatoriai Vystomojo Bendradarbiavimo Platforma.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.