Paskaita „Mes esame savo gyvenimo kūrėjai“ su Vyrenijumi Andrijausku

Vyrenijus
Data:2019-11-19
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Asociacija „Bibliotekininkų klubas“ kviečia visuomenę į paskaitą-susitikimą tema „Mes esame savo gyvenimo kūrėjai? Įvairių įvykių ir situacijų pakreipimas mums naudinga linkme. Naujausi mokslo atradimai ir dvasinio pasaulio susijungimas“.

Susitikimo metu bus kalbama apie įvykių ir situacijų pakreipimą naudinga linkme, mokslo ir dvasinį pasaulį jungiančius naujausius atradimus, dalinamasi praktiniais patarimais.

Susitikimą ves Vyrenijus Andrijauskas, kuris daugiau negu 15 metų domisi Rytų išmintimi, praktikuoja jogą, veda įvairius seminarus ir paskaitas savęs suvokimo temomis. Organizuoja jogos centro veiklą, groja gongais Lietuvoje ir kitose šalyse. Išmintį, žinias ir patirtį pateikia pasitelkdamas humorą.

Kviečiame!

Renginys organizuojamas įgyvendinant projektą „Panevėžio miesto senjorų gyvenimo kokybės ir pozityvaus mąstymo gerinimas“. Projekto finansavimo šaltinis – LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Projekto partneriai: Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka, asociacija „Panevėžio Šachmatų klubas“ ir asociacija „Panevėžio Rotaract klubas“.

Informacija parengta pagal asociacijos „Bibliotekininkų klubas“ pateiktą informaciją.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.