Zita Kelmickaitė kvies pasikalbėti apie pasaulio lietuvius

Zita Kelmickaitė
Data:2019-10-11
Laikas:16:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame į susitikimą su šalyje puikiai žinoma etnomuzikologe, televizijos, radijo laidų ir renginių vedėja, politine bei visuomenės veikėja Zita Kelmickaite. Vakaro tema – „Pasaulio lietuviai: lietuvybės kaina, lūkesčiai ir ateitis“.

Televizijos laidų „Ryto suktinis“, „Toks gyvenimas“ ir kitų vedėja su filmavimais aplankė ne vieną šalį. Ji viešėjo Kolumbijoje, Argentinoje, Australijoje, JAV, Vokietijoje, Turkijoje ir kitose šalyse, kuriose domėjosi ne vien vietos papročiais, bet ir ten gyvenančių lietuvių likimais. Iš kelionių parsivežusi daugybę istorijų, Z. Kelmickaitė pasidalins savo mintimis ir įžvalgomis apie lietuvybę pasaulyje.

Ateikite ir pasinerkite į spalvingą pasakojimų kelionę!

Renginys vykdomas įgyvendinant projektą „Maža žemėlapyje, didi pasaulyje“. Projektą remia Lietuvos kultūros taryba ir Panevėžio miesto savivaldybė.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.