Vokiečių kalbos savaitė bibliotekoje

Vaizdas be pavadinimo

Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka  prisijungia prie iniciatyvos Vokiečių kalbos dienos Lietuvoje „Ö kaip vokiškai?“ ir spalio 14–18 dienomis kviečia į edukacinius užsiėmimus, skirtus vokiečių kalbos besimokantiems moksleiviams.

Užsiėmime „Jausmų ABC“ („Das ABC der Gefühle“) bibliotekos sensoriniame kambaryje supažindinsime su įvairiomis emocijų rūšimis, mokysimės atpažinti ir išreikšti jausmus, pakalbėsime apie emocinio intelekto svarbą, atliksime įvairias užduotis.

Kitas edukacinis užsiėmimas – „Mokykis vokiškai be streso“ („Lerne Deutsch ohne Stress“). Jame  gilinsime vokiečių kalbos žinias žaisdami, linksmai ir be įtampos. Atliksime įvairias užduotis kalbos mokėjimo įgūdžiams įtvirtinti, žaisime stalo ir interaktyvius žaidimus, dėliosime dėliones, spręsime kryžiažodžius, atliksime interaktyvius testus. Išradingiausiųjų ir aktyviausiųjų laukia projekto rėmėjų prizai.

Projektą Vokiečių kalbos dienos Lietuvoje „Ö kaip vokiškai?“ inicijavo Vokietijos Federacinės Respublikos ambasada Lietuvoje, Goethe`s institutas, Centrinė užsienio švietimo sistemos valdyba (ZfA), Vokietijos akademinių mainų tarnyba (DAAD) ir Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai (AHK).

Užsiėmimų trukmė – 1 val. Būtina išankstinė registracija  tel. (8 45) 46 55 52 arba el. paštu muzika@pavb.lt

Laukiame Jūsų!