Muzikinė meditacija

Vaizdas be pavadinimo
Data:2019-10-22
Laikas:17:15
Vieta:I a. erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame į užburiančios muzikos vakarą. Kamerinės muzikos duetas „Duo FluPia“ pristatys naują savo muzikinį projektą „Meditation“. Minimali, svajinga muzika pakvies stabtelti, pasimėgauti akimirka, atsigręžti į save, savo aplinką, vidų, svajones…

Koncerte skambės fleitininkės Vilmantės Kaziulytės ir pianistės Kristinos Ivanauskaitės atliekama minimalistinė, meditatyvinė muzika. Programoje išgirsite J. S. Bacho, Ph. Glasso, C. Debussy, A. Pärto, J. Massenet, P. Gauberto  ir kitų kompozitorių kūrinius.

Atlikėjos filosofiškai klausia:

„Visi bėgame, skubame, lekiame …
Kur? Į darbus, į mokslus, į gyvenimą, o gal į mirtį?
Bet ar gi tai ir yra tikroji gyvenimo prasmė? Nejaugi gyvenimo prasmė yra skubėti? O jeigu ne, tai kur tą tikrąją gyvenimo prasmę reikėtų surasti? Ar taip skubant gyventi turime galimybę stabtelti tos prasmės paieškoms?“

Ateikite ir panirkite į muzikinę meditaciją.

Koncertas – renginys iš bibliotekos vykdomo projekto „Maža žemėlapyje, didi pasaulyje”, skirto Pasaulio lietuvių metams.

Projektą remia Lietuvos kultūros taryba ir Panevėžio miesto savivaldybė.

LTK-Logotipas

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.