Atviros jaunimo erdvės ir Virtualios grafikos studijos atidarymas bibliotekoje

Atvira jaunimo erdvė ir grafikos studija asoc. foto
Data:2019-10-14
Laikas:16:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Kviečiame visus senus ir naujus  Atviros jaunimo erdvės (AJE) bičiulius ateiti į naujų šios erdvės patalpų (Respublikos g. 14) ir Virtualios grafikos studijos atidarymą. Susipažinsite vieni su kitais, sužinosite daug įdomaus, puikiai praleisite laiką.

Atviroje jaunimo erdvėje rasite vietą savirealizacijai ir kartu galėsite gerai praleisti laiką prie puodelio garuojančios arbatos, paklausyti vinilo, atsikvėpti nuo darbų, pabėgti nuo lietaus, pažaisti kompiuterinius  ar stalo žaidimus. Atidarymo dieną Jūsų lauks gera nuotaika su DJ sEnis.

Virtualios grafikos studija – naujovė bibliotekoje. Būk pirmas ir išvysk, ką joje gali nuveikti. Atidarymo metu Tavęs laukia išskirtinė fotosesija su fotografu Luku Varanausku.

Renginio metu bus fotografuojama ir filmuojama.

Renginį remia

Jaunimo reikalų departamentas

Jaunimo reikalų departamanetas logo

Europos socialinis fondas

 

Europos socialinis fondas logo  

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.