Didysis knygų pristatymo konkursas 2019

Didysis knygų pristatymo konkursas
Data:2019-11-07
Laikas:12:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Jau tradiciniu tapęs Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešosios bibliotekos rengiamas „Didysis knygų pristatymo konkursas“ vėl grįžta! Mėgsti skaityti, turi idėjų, kaip originaliai pasidalinti knygos įspūdžiais? Registruokis jau dabar!

Visus Panevėžio miesto ir rajono mokyklų I–XII klasių mokinius kviečiame aktyviai dalyvauti atrankiniame ture Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešojoje bibliotekoje! Registruokis į konkursą el. paštu vaikai@pavb.lt vienas ar kartu su draugų, bendraklasių grupe (ne daugiau negu 5 asmenys), parenk 5 minučių trukmės patikusios knygos pristatymą ir laimėk vertingų prizų! Registracija vyks iki spalio 10 d, o atrankinio turo renginys Panevėžyje – lapkričio 7 d.

Atrankinių turų nugalėtojai keliaus į baigiamąjį turą, kuris vyks Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešojoje bibliotekoje lapkričio 14 d.

„Didžiojo knygų pristatymo konkurso“ globėja – roko grupė „Colours of Bubbles“.

Konkurso organizatorė – Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji biblioteka.

Projektą iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Šiaulių miesto savivaldybė.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.