Senjorų klubo susitikimas

Senjorų klubas

Idėją organizuoti senjorų laisvalaikio pomėgių klubą, kur patys dalyviai taptų ir savanoriais, bibliotekos darbuotojos parsivežė iš Kelno bibliotekos Vokietijoje. Dažnai į pensiją išėjęs žmogus tarsi praranda socialinį identitetą, pasijunta nebereikalingas, o juk galėtų būti atvirkščiai. Daugybė metų darbo ir gyvenimiškos patirties yra tikras lobynas, kuriuo verta dalintis.

Tikimasi, kad laikui bėgant vis daugiau senjorų įsitrauks į klubo veiklą ir paįvairins ją savo unikaliais talentais, įvaldytais hobiais. Susitikimų temos ir veiklos priklauso tik nuo savanorių fantazijos. Galima rengti kūrybines dirbtuves, muzikines valandėles, paskaitas, diskusijas, protmūšius, poezijos skaitymus – svarbiausia susitikti ir dalintis.

Susitikimai vyksta kiekvieno mėnesio antrą antradienį 10 val. bibliotekos Menų skaitykloje (III a.).
Daugiau informacijos teiraukitės el. paštu ieva.spietiniene@pavb.lt

O jeigu jūs turite įdomių pomėgių ar netikėtų idėjų, nelaikykite jų stalčiuje. Susisiekite su mumis ir gal tai taps dar vienu šauniu klubu!

Jūsų idėjų ir pasiūlymų laukiame el. paštu ieva.spietiniene@pavb.lt

Renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.