Kviečiame kartu stebėti Prezidento inauguracijos ceremoniją

Prezidento rūmai
Data:2019-07-12
Laikas:10:00
Vieta:Atrijaus terasa
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Liepos 12 d. nuo 10 val. bibliotekos Atrijaus terasoje bus tiesiogiai transliuojama naujai išrinkto Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos inauguracijos ceremonija. Gyva, visose kultūros įstaigose rodoma transliacija kviečia vienytis ir visiems būti šio Lietuvai svarbaus įvykio liudininkais.

„Šią dieną mes norime pabrėžti, kad Lietuva yra visų, – sakė inauguracijos komisijos pirmininkė Algė Budrytė. – Mes norime pakviesti ir padrąsinti kiekvieną Lietuvos pilietį, kiekvieną lietuvį, lenką, rusą, baltarusį, ukrainietį, žydą, totorių, karaimą ar kitos tautinės bendrijos atstovą, aktyviau įsitraukti į valstybės gerovės kūrimą.“ (Šaltinis: Lietuvos Respublikos Prezidentūra)

Tiesioginės transliacijos nuoroda Youtube kanale.

Prisijunkite!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.