Sąžininga konkurencija versle – teorija ir praktika

Sąžininga konkurencija
Data:2019-05-22
Laikas:17:15
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Europos komisija vykdo komunikacijos kampaniją „ES drauge saugiau“, kurios herojai – žmonės, savo kasdieniu darbu prisidedantys prie europinio masto grėsmių ir iššūkių mažinimo. Verslo saugumas – svarbi šios kampanijos tema, kuria kviečiame diskutuoti ir jus.

Saugus verslas ir užtikrinta sąžininga konkurencija – Lietuvos realybė ar siekiamybė? Kaip pakito šalies verslas įstojus į Europos Sąjungą? Kas padeda užtikrinti sąžiningą konkurenciją ir, kur dar reikia tobulėti?

Renginyje kalbės Konkurencijos tarybos Teisės ir konkurencijos politikos grupės vyr. specialistė Agnė Lukoševičiūtė. Ji skaitys pranešimą tema „Konkurencijos teisės aktualijos: sąžiningą konkurenciją gali riboti ir valstybė, ir privatus verslas. Ką būtina žinoti, siekiant išvengti atsakomybės už konkurencijos pažeidimus?“ Po pranešimo savo ilgamete verslo patirtimi dalinsis Panevėžio miesto verslininkas Robertas Pretkelis.

Džiugu, kad renginyje apsilankys ir Europos Komisijos atstovybės Lietuvoje vadovas Arnoldas Pranckevičius.

Renginio metu bus pristatoma kampanija „ES drauge saugiau“ ir Europos Komisijos atstovybės išleista knyga „Žmonės, kurie saugo Europą“.

Kviečiame visus besidominčius verslu į prasmingą ir informatyvią diskusiją!