„Menų dūzgės“ kviečia aktyvius mokytojus

Menų dūzgės
Data:2019-04-25
Laikas:10:00
Vieta:Įvairios bibliotekos erdvės
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Balandžio 23–26 d. šalyje šurmuliuos tradicinė kultūros edukacijos savaitė „Menų dūzgės“. Šalies kultūros įstaigos atvers duris pedagogams ir pristatys turiningas bei inovatyvias ugdymo programas.

Šiais metais biblioteka mokytojus kvies net į dvi skirtingas programas.

Balandžio 24 d. „Režisieriaus Juozo Miltinio palikimas moderniai visuomenei“

Juozo Miltinio palikimo studijų centre (Algirdo g. 54–19)

Renginio dalyvius pakviesime susipažinti su autentiška režisieriaus Juozo Miltinio (1907–1994) namų aplinka. Pristatysime naują, modernią kurti bei improvizuoti skatinančią erdvę. Supažindinsime su siūlomomis edukacinėmis programomis. Naujai suprojektuotoje ekspozicijoje įkvėpsime prisiminti Panevėžio teatro istoriją, skatinsime pakeliauti ir pažinti J. Miltinio asmenybę, dramos studiją, veikusią teatre, pamatyti, kaip gimsta režisieriaus ir aktoriaus bendras kūrinys – spektaklis.

Ekskursijos metu Juozo Miltinio studijų centrą pažinsite kaip plačių edukacinių galimybių erdvę, kurią lengvai galėsite pritaikyti pedagoginėje veikloje.

Balandžio 25 d. „Netradicinė diena bibliotekoje Eduk-a-teka“

Bibliotekos centriniuose rūmuose (Respublikos g. 14)

Šią dieną biblioteka transformuojasi ir virsta „Eduk-a-teka“ – biblioteka, kurioje atgyja erdvės ir kiekvienas kampelis kviečia į netikėtą atradimą.

Dalyvius pakviesime į ekskursiją po biblioteką, kurios metu susipažinsite su naujomis bei jau vykdomomis edukacinėmis programomis. Turėsite progą pasižvalgyti po naujai atvertas bibliotekos erdves, atsipalaiduoti pojūčių oazėje. Pasisemsite idėjų, kaip praturtinti ugdymo turinį, pasitelkiant bibliotekos edukacijų resursus bei pasinaudoti bibliotekos erdvėmis prasmingiems susitikimams ar mokymams.

Į „Menų dūzgių“ renginius registruokitės prisijungę svetainėje.

Kviečiame apsilankyti ir atrasti!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.