Virtualus klubo „Let‘s talk“ susitikimas

LET'S TALK KLUBAS
Data:2021-08-30
Laikas:17:15
Vieta:Nuotolinis renginys

„Let‘s talk“ – tai erdvė, kurioje anglų kalba virsta gyvu instrumentu bendrauti. Kam skirti šie užsiėmimai? Visiems, kurie nepaisant begalės pastangų – kursų, vadovėlių ir gramatikos lentelių – vis dar nedrįsta užkalbinti užsieniečio gatvėje. Kurie myli anglų kalbą ir nori, kad ji „neapdulkėtų“ nevartojama. Kurie siekia įtvirtinti tai, ką išmoko kalbos kursuose. Aktualios temos diskusijoms, žaidimai, kūrybinės užduotys kaip mat įpūs teorijai gyvybės.

Ši idėja kilo pastebėjus, kad studentai, kurie demonstruoja puikias žinias klasėje, sutrinka kai tenka angliškai kalbėti gyvenimiškose situacijose, su nepažįstamaisiais. Kalbos klubas leis priartinti kalbą prie realaus gyvenimo. Žmonių įvairovė ir gyvos, nuolat kintančios temos skatina improvizuoti ir augina pasitikėjimą savimi.

Virtualūs klubo susitikimai skirti negalintiems atvyti į biblioteką, atostogaujantiems ir turintiems laisvo laiko anglų kalbos kalbėjimo įgūdžių tobulinimui. Jums tereikia interneto ryšio ir prisijungti prie nuotolinių užsiėmimų galėsite iš jums patogios vietos – namų, sodo, parko ar pajūrio.

Anglų kalbos įgūdžiai tobulinami mažesnėse (4–5 žmonių) grupėse bendraujant ZOOM programoje.

Norėdami sutarti laiką rašykite klubo moderatorei Virginijai el. paštu virginija.svediene@pavb.lt.

Tai ne kalbos pamokos, tad susitikimai netiks tiems, kurie nėra niekada mokęsi anglų kalbos. Šio klubo paskirtis – ne mokymas, o praktika. Klube mielai laukiami ir mieste viešintys svečiai iš užsienio. Susitikimų temos orientuotos suaugusiųjų auditorijai.