Susitikimas su kultūros žurnalo „Senvagė“ kūrėjais

Žurnalo „Senvagė“ numeriai
Data:2022-05-14
Laikas:17:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Gegužės 14-ąją, Muziejų naktį, 17 val. bibliotekos konferencijų salėje vyks susitikimas su Panevėžio kultūros ir istorijos žurnalo „Senvagė“ kūrybine grupe.

„Senvagė“ Panevėžyje pradėta leisti 1990 m. Žurnale skaitytojai randa straipsnių apie Panevėžio praeities ir dabarties kultūros žmones ir įvykius, kultūrinio miesto gyvenimo aktualijas – daug įdomios informacijos. Susitikime redaktorius Mindaugas Juzokėnas ir papasakos apie žurnalo ištakas, kelią pas skaitytojus, dabartį ir ateitį.

Renginyje vienas žurnalo autorių Audrius Skačkauskas su bendraautore Aušra Giedrimaite pristatys dar dažais kvepiančią jau trečiąją knygą „Neleisk angelui nukristi nuo peties“. Bus galimybė knygą įsigyti tiesiai iš autorių.

Vyks viktorina, kurioje galėsite laimėti kvietimų į teatro „Menas“ bei Muzikinio teatro renginius, apžiūrėti žurnalo „Senvagė“ leidinių ekspoziciją.

Kviečiame dalyvauti!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.