Pirmąją poezijos knygą pristato panevėžietė Valė Bilienė

Knygos autorė su knyga rankose gamtos fone
Valė Bilienė
Data:2022-06-03
Laikas:16:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Birželio 3 d. (penktadienį) 16 val. bibliotekos konferencijų salėje – ypatinga šventė. Pirmąją savo poezijos knygą „Mano kelias su meile ir viltimi“ pristatys panevėžietė visuomenininkė Valė Bilienė.

„Man svarbu, kad parašytas žodis, išgyventos mintys, patirtys su artimais žmonėmis ir draugais neliko uždarytos tamsioje dėžutėje. Dabar, išleidusi knygą, galiu savo eilėmis pasidalinti, su visais pasidžiaugti. Man svarbu ir malonu, kad tai, ką rašiau, liks prisiminimui – mano dukroms, anūkams, artimiesiems, draugams. Pristatydama pirmąją knygą nuoširdžiai džiaugiuosi ir jaudinuosi, tačiau su meile ir viltimi laukiu klausytojų“, – sako V. Bilienė.

Poezijos knygos „Mano kelias su meile ir viltimi” autorė – ekonomistė, šiuo metu aktyviai dalyvauja įvairių organizacijų veikloje. Ji yra Panevėžio Trečiojo amžiaus universiteto Užsienio kalbų fakulteto koordinatorė, Literatų grupės, Lietuvai pagražinti draugijos narė, klubo „Veiklios moterys” viceprezidentė, įvairių projektų savanorė.

Leidinio pristatymą lydės muzika. Gros Ala Fetingienė (akordeonas), Irma Paurienė (fleita).

Bus galima įsigyti V. Bilienės knygų su autografu.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.