Velykų zuikis kvies šeimas atrasti skaitymo džiaugsmą

Zuikučiai-šokoladai knygų lentynoje

Šv. Velykos – gražiausia pavasario šventė. Bunda vaikiškas džiaugsmas ir smalsumas. Ir dideli, ir maži margina kiaušinius, rungiasi, kas toliau margutį nuridens, ieško Velykų zuikio paliktų lauktuvių. Sveikiname visus lankytojus su Šv. Velykomis ir kviečiame lankytis bibliotekos Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriuje, kur visą Velykų savaitę knygų lentynose slapstysis zuikis.

Vaikų literatūros abonementas – tikras lobynas mažiesiems skaitytojams, tėveliams ir pedagogams. Čia gausu ne tik geriausių knygelių vaikams, bet ir periodikos, enciklopedijų ir kitokių leidinių. Vaikiškų knygų fėjomis pramintos bibliotekininkės visada maloniai patars ir padės išsirinkti, ką skaityti.

Velykų savaitę visus apsilankiusius pasveikins ir apdovanos bibliotekos darbuotojos, o norimos knygos paieškos tikrai neprailgs. Kiekvieną dieną vis kitoje knygų lentynoje slėpsis zuikis. Pamėkite ir sekite Vaikų ir jaunimo kultūrinės edukacijos skyriaus Facebook paskyrą, kurioje rasite užuominų, kur ieškoti pasislėpusio ilgaausio.  

Spalvingų šv. Velykų su knyga!