Senjorų klube – bibliotekos mokymų, fotografijų parodos, stalo žaidimų pristatymas

Vyresnio amžiaus vyras ir moteris šypsosi
Data:2022-06-07
Laikas:10:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Birželio 7 d. 10 val. bibliotekos konferencijų salėje vyks Senjorų klubo susitikimas. Šįkart senjorai susipažins su bibliotekos organizuojamais mokymais, dalyvaus fotografijų parodos atidaryme ir išbandys bibliotekos stalo žaidimus.

Žinia, kad bibliotekoje vyksta daug naudingų mokymų. Klubo nariams bus pravartu skirti šiai temai dėmesio, nuodugniai susipažinti su mokymais ir ateityje dalyvauti.

Paskui senjorai bus pakviesti į parodos atidarymą bibliotekos Menų skaitykloje. Bus pristatyta fotografijų paroda „Pavasario paletė“, kurios organizatorius – Panevėžio trečiojo amžiaus universiteto Mobilografijos klubas pradedantiesiems (grupės vadovė Rima Šeibokienė).

Paskutinėje renginio dalyje klubo nariai vyks į Atvirą jaunimo erdvę ir išmėgins populiarių stalo žaidimų, lavinsis ir smagiai leis laiką.

Kiekviename klubo susitikime senjorai įdomiai leidžia laisvalaikį, dalinasi jiems rūpima informacija, pasakoja apie savo hobius, aptaria, ką norėtų sužinoti ateityje.

Kviečiame prisijungti į klubą, tobulėti, plėsti akiratį!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.