Teatrą mylintis jaunimas kviečia kartu minėti Tarptautinę teatro dieną

Vaizdas be pavadinimo
Data:2022-03-28
Laikas:18:00
Vieta:Juozo Miltinio memorialinis butas

Kovo 28 d. 18 val. Juozo Miltinio palikimo studijų centre susitiksime su Juozo Miltinio dramos teatro vaikų ir jaunimo teatro studijos auklėtiniais. Turtinga renginio programa įtrauks dalyvius į užburiantį teatro pasaulį.

Vakaro metu Juozo Miltinio dramos teatro vaikų ir jaunimo teatro studijos auklėtiniai kvies dalyvauti teatrinėse improvizacijose ir žaidimuose, skaitys Gvido Augėno pjesės „Niekas nelaiko“ ištraukų, pristatys eskizą „Paauglių mintys“ (idėjos autorė Mija Peliakaitė) ir kt.

Apie Juozo Miltinio dramos teatro vaikų ir jaunimo teatro studiją

Ši studija savo veiklą pradėjo 2016 m. Čia renkasi 7–18 metų vaikai ir jaunuoliai, mylintys teatrą. Tai terpė įvairiapusiam vaikų ir jaunimo asmenybės augimui. Užsiėmimų metu lavinama dėmesio koncentracija, greita reakcija, kūrybiškumas, bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžiai. Mokomasi išsikalbėti ir išklausyti, pasitikėti savimi ir partneriu, valdyti savo balsą, kūną ir emocijas. Čia tiesiog gera būti ir kurti kartu.

Laukiame visų teatro mylėtojų renginyje Juozo Miltinio palikimo studijų centre!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.