Seminaras jaunimui apie savanorystę

Ne pelno organizacijos darbuotojai dalina aukas
Data:2022-02-21
Laikas:15:00
Vieta:Atvira jaunimo erdvė (AJE)
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Šiais, LR Seimo paskelbtais Savanorystės ir Lietuvos jaunimo metais, vasario 21 d. 15 val. bibliotekoje Atviroje jaunimo erdvėje rengiamas aktualus seminaras jaunimui „Savanorystė kaip asmenybės ir profesinės karjeros prielaida“. Taip pat vyks projekto „Panevėžio miesto jaunuolių socialinės ir informacinės atskirties mažinimas, pasinaudojant miestų vietos veiklos grupių platforma“ rezultatų pristatymas.

Programa:

15.00–15.15 val. projekto „Panevėžio miesto jaunuolių socialinės ir informacinės atskirties mažinimas, pasinaudojant miestų vietos veiklos grupių platforma“ tikslų, tikslinės grupės ir veiklų, projekto rezultatų pristatymas. 

15.15–16.45 val. seminaras „Savanorystė kaip asmenybės ir profesinės karjeros prielaida“.

16.45–17.00 val. dalyvių savirefleksija, konsultavimas. 

Renginį ves ir moderuos dr. Sandra Jakštienė, turinti daug darbo su jaunimu patirties, įvairių jaunimo socialinių-pilietinių projektų sumanytoja, kasmet organizuojamų renginių jaunimui savanorystės ir tolerancijos tema organizatorė. Ji kviečia ir šiemet pakalbėti ir daugiau sužinoti apie savanorystę.

Rengia Panevėžio vietos veiklos grupė.

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.