Sausio mėnesį kviečiame gilinti kompiuterinio raštingumo žinias

Jauna ir vyresnė moterys šypsosi atsisukusios nuo kompiuterio

Be kompiuterio šiais laikais – kaip be rankų. Pasitelkę technologijas galite patogiai naudotis ne tik viešosiomis paslaugomis ar bendrauti su toli gyvenančiais giminaičiais, bet ir pramogauti, kurti. Šį mėnesį mokymuose laukiame ir pradedančiųjų, ir tų, kurie nori pagilinti turimas žinias. Daug dėmesio skirsime nuotraukų ir paveikslėlių redagavimui. Tai puiki proga įgyti naujų kompetencijų ir atskleisti kūrybiškumą. 

Mokymai kompiuterių klasėje:

Sausio 10–14 d. 9–12 val. „Išmokime dirbti kompiuteriu (pradžiamokslis)“
Sausio 17 d. 9–13 val. „Skaitmeninių nuotraukų apdorojimas“
Sausio 20 d. 9–13val. „Laisvalaikis internete“
Sausio 24 d. 9–13 val. „Viešosios paslaugos internete“

Kviečia nuotoliniai mokymai „Nuotraukų ir paveikslėlių redagavimo priemonės“, kurie vyks sausio 19 d. 10 val. „Google Meet“ platformoje.

Šiuose mokymuose susipažinsite su  priemonėmis, reikalingomis nuotraukų ir paveikslėlių redagavimui; sužinosite, kaip galima redaguoti nuotraukas naudojant internetines priemones; išmoksite įkelti nuotraukas į internetinę saugyklą laikymui, redagavimui ir bendrinimui; išmoksite atlikti pagrindinius nuotraukų redagavimo veiksmus; išmoksite sukurti animaciją naudojant nuotraukas. Mokymų trukmė – 4 val. Reikia turėti kompiuterinio raštingumo pradmenis. Reikalingos mokymosi priemonės: kompiuteris, internetas, „Gmail“ el. paštas („Google“ paskyra).

Į visus mokymus registruokitės bibliotekos registracijos tarnyboje (I a)., el. paštu jolanta.gorskiene@pavb.lt arba mob. tel. 8 616 19 013.