Kalėdų dvasią padės kurti „Literatūriniai pusryčiai“

Renginio plakatas
Data:2021-12-02
Laikas:10:30
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Gruodžio 2 d. 10. 30 val. bibliotekos konferencijų salėje vyks „Literatūriniai pusryčiai“, kuriuose „degustuosime“ įvairiausio skonio kalėdines knygas: skirtas patiems mažiausiems, muzikines pasakas, istorijas vyresniems vaikams ir suaugusiems.

Artėjantis laikotarpis – ypatingas, o dar labiau prisijaukinti Kalėdų dvasią padeda skaitymas apie gerumą, nuoširdumą, tikėjimą ir viltį. Gera istorija pažadina jausmus ir atveria širdį, prajuokina ar priverčia nubraukti ašarą. Pasiūlysime net gurmanams tinkamų Kalėdų tematikos knygų.

Susitikimo metu jus pasitiks bibliotekos darbuotojos, sukaupusios didžiulę patirtį literatūros srityje. Kalbėsime apie skaitymo naudą ir svarbą, dalinsimės patarimais, kaip sudominti vaikus knygomis. Turėsite galimybę susidaryti savo kalėdinių knygų rinkinį ir pasiskolinti jį iš bibliotekos.

Laukime Kalėdų skaitydami!

Registracijos nuoroda: https://forms.gle/TXNV3Dz9FXMWvNZNA

Renginys iš projekto „Veiklios šeimos Panevėžyje“.

Bibliotekos logotipas   Panevėžio miesto savivaldybės logotipas   

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.