Konstitucijos egzaminas kviečia išbandyti jėgas

Renginio plakatas
Data:2021-10-25
Laikas:9:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Jau 15-tą kartą skelbiama demokratijos ir pilietiškumo akcija – Konstitucijos egzaminas 2021 – ragina visus dalyvauti ir patikrinti žinias!

Kas yra konstitucija? Kokia jos istorija mūsų šalyje? Kokias pagrindines teises ir laisves ji užtikrina?

Jeigu apie Lietuvos konstituciją išmanote daug, egzaminas bus smagus iššūkis pasitikrinti žinias. O jeigu nežinote atsakymų į šiuos klausimus, nenusiminkite. Konstitucijos egzaminas gali tapti puikia paskata pagilinti žinias apie svarbiausią mūsų šalies dokumentą.

Šiais metais organizatoriai egzaminą kviečia spręsti internete. Jis vyks spalio 25 d. nuo 9 iki 13 val. adresu www.konstitucijosegzaminas.lt

Egzaminą kviečiami spręsti visi Lietuvos piliečiai. Nesvarbu, važiuojate autobusu, esate namuose ar darbe – egzamino užduotys prieinamos visiems.

Nepraleiskite progos sudalyvauti didžiausioje teisinių žinių patikrinimo šventėje!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.