Išmokime pasakoti istorijas vaikams

Pasakotoja, edukatorė, projektų vadovė Rose Marie Lindfors
Data:2021-10-27
Laikas:10:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Spalio 26 ir 27 d. 10 val. kviečiame dalyvauti nuotoliniame mokymų cikle „Pasakojame istorijas vaikams“. Mokymus ves profesionali pasakotoja, edukatorė, projektų vadovė Rose Marie Lindfors iš Nordic Storytelling Centre (Švedija).

Pasakojimas gali tapti nauju įrankiu, padedančiu tėvams kokybiškai leisti laiką su vaikais ir stiprinti tarpusavio ryšį. Pasakojant sukuriama ypatinga atmosfera, vaikui skiriamas visas dėmesys. Tai lavina vaiko vaizduotę, kūrybiškumą, plečia žodyną ir pasaulėžiūrą. Mokymų metu lektorė dalinsis teorinėmis ir praktinėmis žiniomis, kurios padės tėvams geriau pažinti pasakojimo meną bei atskleis plačias jo pritaikymo galimybes. Šios žinios motyvuos ir padrąsins tėvus tapti pasakotojais.

Pasakotoja R. M. Lindfors studijavo dramą ir kurdama savo pirmąjį darbą pastebėjo, kaip pasakojimai bei pasakos padeda užmegzti ryšį su vaikais. Ji prisipažįsta, kad pati vaikystėje buvusi kukli, tad sutikusi vaikus, kurie buvo nedrąsūs, tylūs, tiesiog užsidegė noru suteikti jiems balsą. Lektorės teigimu, pasakojimas – tai puikus būdas atrasti savo unikalų balsą gyvenime ir stiprinti tarpusavio ryšį.

Mokymai gali būti naudingi ir ikimokyklinių ugdymo įstaigų specialistams bei pradinių klasių mokytojams.

Vyks nuotoliniu būdu ZOOM platformoje:

Susitikimo ID: 858 6050 0573
Slaptažodis: 491440


Susitikimo ID: 830 1435 5060
Slaptažodis: 223088

Užsiėmimai vyks anglų kalba, bus verčiama į lietuvių kalbą. Trukmė – 3 val.

MOKYMŲ DALYVIŲ GRUPĖ SURINKTA, REGISTRACIJA BAIGĖSI

Mokymus finansuoja Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje

Šiaurės ministrų tarybos biuras Lietuvoje_logo

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.