Moksleivių apklausa „Prisidėk prie naujo virtualaus žaidimo kūrimo!“

Mergaitė dirba kompiuteriu

Panevėžio, Klaipėdos ir Kauno apskričių viešosiose bibliotekose 2021–2023 m. įgyvendinamas 5–8 klasių moksleivių skaitymo skatinimo projektas „Inovatyvūs Lietuvos bibliotekų skaitymo skatinimo sprendimai vaikų ir jaunimo socialinių santykių kūrimui su aplinka“. Siekdama, kad projektas geriausiai atlieptų vaikų ir jaunimo poreikius bei lūkesčius, Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka pradeda vykdyti apklausą „Prisidėk prie naujo virtualaus žaidimo kūrimo!“.

Apklausoje pateikiami klausimai 10–15 metų moksleiviams juos dominančiomis temomis. Apie skaitymo, kompiuterinių žaidimų, bendravimo ir savęs pažinimo patirtis. Gauti rezultatai padės projekto vykdytojams kurti virtualų žaidimą, formuoti knygų kolekciją ir rengti edukacines programas.

Norime pabrėžti, kad dalyvavimas apklausoje yra savanoriškas, o apklausa – anoniminė.

Kviečiame tėvus ir švietimo darbuotojus paskatinti minėto amžiaus moksleivius užpildyti apklausos anketą! Tai padaryti galima iki š.m. spalio 5 d.

Daugiau apie projektą

Projektas finansuojamas 2014–2021 m. Europos ekonominės erdvės finansinio mechanizmo priemonės „Kultūros prieinamumo plėtojimas ir kultūrinio švietimo stiprinimas“ lėšomis.