Smagus žaidimas poetės E. Mezginaitės 80-osioms gimimo metinėms

Elena Mezginaitė šypsosi
Data:2021-09-06
Laikas:11:00
Vieta:Elenos Mezginaitės kertė

Šiais metais minime mūsų krašto poetės Elenos Mezginaitės (1941–2005) 80-uosius gimimo metus. Su Panevėžio E. Mezginaitės viešąja biblioteka siūlome aktyvų žaidimą – keliauti literatūriniu maršrutu „Išlikusi poezijos skambėjime“ po miesto bibliotekas. Jį įveikdami susipažinsite su Elenos Mezginaitės nuotraukomis, biografija ir kūryba, o maršruto pabaigoje laukia prizai.

Kelionė prasideda rugsėjo 6 d. 11 val. Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos Elenos Mezginaitės kertėje. (Jei maršrutą pradėsite vėliau ar kitomis dienomis, paprašykite registratūros darbuotojų, kad palydėtų į Kertę.) Paskui žaidimo maršrutas veda po Elenos Mezginaitės viešosios bibliotekos skyrius ir juose eksponuojamą fotografijų ekspoziciją „…tai tik žolės atspindys vandeny…“, sudarytą iš poetės E. Mezginaitės asmeninio albumo.

Kelionę galite pradėti tik G. Petkevičaitės-Bitės bibliotekoje. Pradėdami kelionę gausite maršruto žemėlapį, kuriame nepamirškite susirinkti aplankytų bibliotekų atžymų. Maršruto pabaiga Elenos Mezginaitės viešosios bibliotekos skyrius Kniaudiškių g. 34. Čia Jūsų lauks interaktyvus žaidimas, prizai bei suvenyrai.

Žaidimas vyksta iki spalio 30 d.

Smagių įspūdžių!

Projektą „Maža žemėlapyje, didi pasaulyje“ remia:

LKT_Logotipas Panevėžio miesto savivaldybės logotipas

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *