„EBSCOhost” nuotoliniai mokymai

ebsco-1
Data:2021-08-24
Laikas:12:30
Vieta:Nuotolinis renginys

Ieškant informacijos labai svarbu parengti tinkamą ir veiksmingą informacijos paieškos strategiją ir turėti žinių apie paieškai skirtus išteklius. Todėl „EBSCOhost” duomenų bazė kviečia prisijungti prie nemokamų nuotolinių mokymų, kuriuose sužinosite, kas yra loginiai operatoriai ir kaip jais naudotis, išmoksite naudotis el. knygų kolekcijomis. Primename, kad „EBSCOhost” duomenų bazės platforma papildė savo kolekciją nemokamos atvirosios prieigos šaltiniu – knygų kolekcija eBook Open Access (OA) Collection.

Mokymai vyks anglų kalba, būtina registracija.

Duomenų baze galite naudotis bibliotekos skaityklose arba namuose. Kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt  dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.

Rugpjūčio 18 d., 13.30 val. – trumpa sesija apie įvairaus pobūdžio pranešimus, pasiekiamus EBSCOhost platformoje.
Pagrindinė tema, kuri bus nagrinėjama mokymų metu – dažniausiai naudojamų pranešimų sąvoka „EBSCOhost“ platformoje, paieškos pranešimų kūrimas ir ištrynimas, pranešimų apie publikacijas kūrimas ir ištrynimas.
REGISTRUOTIS

Rugpjūčio 19 d., 13 val. – loginių operatorių, filtrų galimybės „EBSCOhost“ platformoje.
Loginiai operatoriai ir specialūs filtrai leidžia sutelkti paiešką į svarbiausią informaciją ir gauti geriausius rezultatus. Po šios sesijos sužinosite daugiau apie galimas platformos parinktis, kurios leis geriau valdyti paieškos strategiją.
REGISTRUOTIS

Rugpjūčio 24 d. , 12.30 val. sužinosite, kaip skaityti ir atsisiųsti el. knygas iš „EBSCO eBooks” kolekcijos.
Išmoksite naudotis „EBSCO eBooks” duomenų baze, atsisiųsti el. knygas, išsaugoti elektroninės knygos skyrių ir naudotis elektroninėmis knygomis išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir skaitytuvuose.
REGISTRUOTIS



Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *