Knygos „Moterys iš praeities“ sutiktuvės

Moterys iš praeities-viršelis
Data:2021-07-29
Laikas:17:00
Vieta:Konferencijų salė
Adresas:Respublikos g. 14
Panevėžys

Liepos 29 d. 17 val. bibliotekos konferencijų salėje vyks panevėžietės menininkės Nijolės Paškauskienės knygos „Moterys iš praeities“ pristatymas. Autorė rašo eilėraščius, kūrinius vaikams, pamąstymus, o susitikime pristatys dar leidyklos dažais kvepiantį pirmąjį savo romaną.

Nijolė Paškauskienė ilgą laiką dirbo dienraštyje „Sekundė“. Šalia darbo jos gyvenime visad vingiavo ir stipri kūrybinė gija. Moteris tapo (yra surengusi 20 personalinių tapybos parodų) ir rašo įvairaus žanro kūrinius.  

„Motinos meilė, meilė savo artimui, meilė moteriai, meilė pinigams, meilė sau – visa tai yra meilė, nesvarbu, ji gera ar žiauri. Šalia meilės, visai greta, egzistuoja neapykanta ir godulys, naikinantis viską, kas mums brangu ir gražu… Apie tai šis romanas…“, – rašo knygos autorė ir tikisi, kad skaitytojai šioje knygoje ras panašumų su savo gyvenimu, įsitrauks į veikėjų išgyvenamą dramą. 

Kviečiame į jaukų literatūrinį pasimatymą!

Informuojame, kad renginių metu visuomenės informavimo tikslu gali būti fotografuojama ir filmuojama, todėl Jūs galite būti matomi nuotraukose ir vaizdo įrašuose. Renginių nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti skelbiami renginio organizatorių interneto svetainėse ir socialinių tinklų paskyrose bei platinami įvairiose žiniasklaidos priemonėse.