Seminaras „Socialinių tinklų turinys: tekstas ir vizualas“

Nuotr. Claudio Schwarz
Nuotr. Claudio Schwarz
Data:2021-04-27
Laikas:16:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Balandžio 16 d. 16 val. kviečiame prisijungti prie antrojo mokymų ciklo „INSTAtriukai“ seminaro „Socialinių tinklų turinys: tekstas ir vizualas“. Susitikimas vyks ZOOM platformoje, prisijungimo duomenis rasite Facebook renginio aprašyme.

Socialinius tinklus išnaudoti šiandien kaip niekad svarbu, nes būtent karantino laikotarpiu, visi susiburiame virtualiai. Mūsų socialinius tinklus kasdien peržiūrėti gali ne vienas žmogus. Tai gali būti potencialus darbdavys ar tiesiog draugas. Socialiniai tinklai yra puiki priemonė būti matomiems, pastebėtiems, tik svarbu šią galimybę tinkamai išnaudoti.

Seminaro tikslai:

  • Susipažinti su vienu populiariausių socialinių tinklų – Instagram
  • Suprasti kaip sukurti įtraukiantį tekstą
  • Išnaudoti vizualines Instagram galimybes
  • Išbandyti storrytelling, spalvų psichologijos metodus socialinių tinklų kūrime
  • Suprasti kodėl verta išnaudoti socialinius tinklus
  • Žinoti kaip sukurti efektyvų tekstą bei akį traukiantį vizualinį turinį

Mokymus ves Raminta Maciulevičiūtė

Lektorė apie save:

Esu komunikacijos specialistė, socialinių tinklų strategė ir šiuo metu kuriu komunikacijos bei turinio strategijas prekių ženklams bei kuriu jiems turinį. Mano didelis pomėgis yra fotografija ir esu užsidegusi jos pamokyti ir kitus, tik daug paprasčiau. Fotografuojant telefonu. Esu kūrybingas žmogus, prekių ženklams ir specialistams pateikiu įvairias idėjas, nes visiems juk norisi išnaudoti socialinius tinklus, norisi būti kitokiems bei pastebėtiems! O daugiau apie mane ir mano turimas žinias dalinuosi Instagram profilyje – ramintosfoto.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *