Muzika: esė, nuomonės, susitikimai

Pianistas Langas
Pianistas Lang Langas. Nuotrauka iš: https://www.naxosmusicology.com/essays/defining-lang-lang-s-theatricality-a-historical-materialist-approach/

„Naxos Musicology International“ (per Naxos Music Library duomenų bazę) yra internetinė platforma visiems, besidomintiems muzikos istorija, žanrais, ieškantiems įvairių muzikinių įdomybių.

Duomenų bazėje galite pažinti 1867 m. Paryžių kaip teminį parką; sužinoti, ką šiandien galima nuveikti pasitelkus seną koncertą; kaip buvo priimta opera „VerterisParyžiuje; kas Lotynų Amerikos muziką daro lotyniška, koks gali būti muzikos ir vandens santykis – apie visa tai ir dar daugiau perskaitysite ir galėsite pasiklausyti pačių kūrinių. Čia savo įžvalgomis, straipsniais ir nuomonėmis dalinasi žymūs tyrėjai, muzikologai ir kritikai.

Duomenų bazėje Naxos Music Library taip pat rasite klasikinės, populiariosios muzikos, džiazo, bliuzo ir kitų muzikos žanrų istoriją, atlikėjų autobiografijas, muzikos terminų žodyną, yra platus žymių kompozitorių muzikos įrašų pasirinkimas.

Duomenų bazė gali būti naudinga pedagogams, ieškantiems papildomos mokomosios medžiagos, ir visiems muzikos mylėtojams!

Duomenų baze galima naudotis visose bibliotekos skaityklose.
Suteikiami slaptažodžiai nutolusiems vartotojams: kreipkitės el. paštu gitana.uzkureliene@pavb.lt  dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę ir skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *