Paskaita „Pažink save ir drąsiai keisk gyvenimo kryptį“

Vaizdas be pavadinimo
Data:2020-12-11
Laikas:16:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Gruodžio 11 d. 16 val. ZOOM platformoje asociacija „Bibliotekininkų klubas“ kviečia miesto gyventojus – senjorus ir ne tik, į psichologinę paskaitą tema „Pažink save ir drąsiai keisk gyvenimo kryptį“.

Paskaitos tikslas – padėti atkurti darną žmogaus vidinėje visatoje šiame iššūkių pilname laikotarpyje. Socialiai atsakingai asmenybei ugdyti sukurtas trimatis ugdymo modelis, kuris apima tris gyvenimo sritis – socialinę, emocinę ir dvasinę. Šis modelis sudaro sąlygas asmenybei atskleisti savo vidines (prigimtines) galias, pagerinti gyvenimo kokybę, sustiprinti savo emocinę ir dvasinę sveikatą.

Būtina registracija!


Rėda Grigaitienė

Lektorė

Susitikimą ves Rėda Grigaitienė – neuroedukatorė, neuropraktikė, pedagogė, lektorė. Dirbanti su įvairaus amžiaus žmonėmis individualiose konsultacijose ir grupės užsiėmimuose.

Lektorė sako: „Neuroedukacija tapo mano gyvenimo būdu, kuris padeda išmokti saugoti ir gerbti save šiame sparčiai besikeičiančiame pasaulyje, gyventi darnoje su savimi ir mus supančiu pasauliu.“

Renginys organizuojamas įgyvendinant projektą „Panevėžio miesto senjorų gyvenimo kokybės ir pozityvaus mąstymo gerinimas 2020“.

Projektą finansuoja Panevėžio miesto savivaldybė. Projekto partnerė – Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka.

2 komentarai įraše „Paskaita „Pažink save ir drąsiai keisk gyvenimo kryptį“

    1. Tikime ir mes, kviečiame sudalyvauti ir pakviesti pažįstamus, draugus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *