Konkursas: sena knyga – Kalėdų puošmena

Knyga - kalėdinė dekoracija

Kone kiekvienuose namuose galima rasti knygų, kurios jau metų metus dūla lentynose, yra seniai neskaitomos, morališkai pasenusios. Tokias knygas dažnai atsisako priimti ir bibliotekos, kurių skaitytojai ieško naujausių, aktualiausių leidinių arba laiko patikrintos klasikos. Ar nebūtų puiku seniems, nebereikalingiems leidiniams suteikti naują gyvenimą ir paversti juos originaliais kalėdiniais papuošimais?

Jeigu tokių knygų turite visą krūvą, galite iš jų, kaip iš kaladėlių, sudėlioti kalėdinę eglutę – beliks tik apvynioti lemputėmis ir turėsite išskirtinę namų puošmeną. Jei senų leidinių turite kiek mažiau, siūlome juos įvilkti į dovanų pakavimo popierių, apklijuoti kalėdiniais užrašais ir taip papuošti židinio atbrailą, lentynas ar šventinį stalą. O gal mėgstate rankdarbius? Pasitelkę į pagalbą žirkles, klijus ir vaizduotę iš senų puslapių sukursite žodžiais padabintus žaisliukus kalėdinei eglutei ir daug kitokių šventinių dekoracijų.

Pasipuošite namus be didelių išlaidų ar išvykų į prekybos centrus ir tuo pat metu prasmingai praleisite prieššventinį laikotarpį. Karantino metas – puikus laikas kūrybai!

Konkurso sąlygos

Eksperimentuokite, kurkite ir savo knyginių dekoracijų fotografijomis dalinkitės bibliotekos Facebook paskyroje, komentaruose po konkurso įrašuGruodžio 23 d. 12 val. tris originaliausių darbų autorius apdovanosime bibliotekos prizais – užrašų knygelėmis ir rašikliais.

Keletas idėjų įkvėpimui.

Tegu senos knygos atgyja ir papuošia jūsų šventes!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *