Mokymai „Vektorinės animacijos pagrindai“

Ievos Repečkaitės iliustracija
Ievos Repečkaitės iliustracija
Data:2020-11-30
Laikas:16:00
Vieta:Nuotolinis renginys

Lapkričio 30 d. 16 val. ZOOM platformoje vyks mokymai „Vektorinės animacijos pagrindai“!

Mokymai susidės iš dviejų dalių. Pirma dalis – paskaita apie animaciją, antra dalis – trumpas vektorinės animacijos kursas, pagrindų išdėstymas. Dėstoma tema yra aktuali šiandieninėje visuomenėje, nes dabar vektorinės animacijas galima pastebėti animaciniuose filmukuose, filmuose, videožaidimuose, animuotuose plakatuose, stenduose ir videoreklamose. 

Renginio tikslas: suteikti bazines žinias jaunuoliams, norintiems pradėti animuoti, tačiau to nemėginusiems anksčiau. Paskaitos metu bus apmokoma kadruotės (storyboard) pagrindų ir supažindinama su „Adobe Photoshop“, „Adobe illustrator“ ir „Adobe After Effects“ programomis.

Renginio dalyviai susipažins su vektorinės animacijos pagrindais, jos istorija, sužinos, kokie įrankiai naudojami vektorinei animacijai sukurti, kaip tais įrankiais pradėti naudotis, kaip šiandien atrodo vektorinė animacija ir kokie kūrėjai pirmauja šioje srityje.

Mokymus ves Ieva Repečkaitė. Ieva studijuoja Vilniaus dailės akademijoje, grafinio dizaino katedroje, kuria skaitmenines ir neskaitmenines iliustracijas, animuoja ir tapo. Mergina iliustruoja jau seniai, 7 metus, tačiau tik akademijoje susipažino su animacija. Ieva džiaugiasi galėdama šio dinaminio meno dėka eksperimentuoti ir kurti.

Būtina registracija!

DĖMESIO. Projekto „Naujųjų medijų laboratorija 2020“ mokymai skirti Panevėžio mieste gyvenantiems, ekonomiškai neaktyviems (bedarbiai, moksleiviai, nedirbantys pagal ilgalaikio, trumpalaikio darbo sutartis) 14–29 metų jaunuoliams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *