Mamų klube – naudingi specialistų patarimai įvairiai auditorijai

Vaizdas be pavadinimo

Mamų klubas kviečia į įvairius susitikimus, kurie ypač aktualūs mažylius auginantiems tėveliams, tačiau kartais pasirenkamos ir platesnei auditorijai skirtos temos. Vienas tokių susitikimų – su vaistininku ir žolininku, knygos „Vaikai vaistažolių pasaulyje“ autoriumi Mariumi Lasinsku.

Susitikimo metu buvo galima sužinoti, kokia vaistažolių dėžutė turi būti rudens sezono metu, kuo naudingi juodauogis šeivamedis, putinas, siauralapis gauromedis ir kiti augalai, kaip reikia vartoti vaistažolių arbatą, kokie žolelių receptai stiprina vaikų sveikatą ir kitą naudingą informaciją.

M. Lasinskas pateikė ir svarbiausias taisykles, kurias turėtų žinoti ir jomis vadovautis tikras žolininkas. Viena jų – geras žolininkas turėtų būti ir profesionalas, ir aukštos dvasinės kultūros žmogus. Neužtenka pažinti vien augalus, reikia pažinti žmones, kad kiekvienam galėtum parinkti tinkamiausią augalą. Tam padeda buvimas gamtoje, bendravimas su žmonėmis ir nuolatinis mokymasis.

Lapkričio 19 d. 17.15 val. Mamų klubas pakvies į virtualų susitikimą „Tėčio įtaka vaikų emocinei gerovei“. Jo metu psichiatras Jonas Fugalis kalbės apie emocinę sveikatą – vieną iš sveikatos komponentų, kuris apima vaiko patiriamas emocijas, saugumo jausmą ir įvairias asmenines problemas. Kitus Mamų klubo renginius ir naujienas galite rasti susitikimo aprašyme, facebook paskyroje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *